کیک ایران در بین ۴۸ کشور دنیا اول شد/ شیرینی و کیک ایرانی؛ ظرفیت مغفول‌مانده ارزآوری و صادرات غیرنفتی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران فستیوال گاسترونومی ترکیه که یکی از جشنواره‌های جهانی آشپزی دنیاست، آذر ماه برگزار شد تا اتفاقِ مهم آن، اول شدن ایران در سه بخش کیک باشد. رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی تهران به عنوان نماینده ۱۷ ایرانی حاضر در این فستیوال بین‌المللی آشپزی که لوح … ادامه خواندن کیک ایران در بین ۴۸ کشور دنیا اول شد/ شیرینی و کیک ایرانی؛ ظرفیت مغفول‌مانده ارزآوری و صادرات غیرنفتی